ny LEWIT Jacquard Silk Midi kjol Lemon gul Floral Nedanför Knee Sz 16 NEW
198 TORY BURGH HALTER EN PIECE SWIMSUIT storLEK M medium blå

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

225 ståARD JAMES PERSE VITT TRYCKT kort SLEV storLEK 3
JCrew 350 Double -Breast Coat in Double -Cloth Wool Sz 4 Navy blå F3915 AVL

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på nyA kvinnor kvinnor kvinnor'5533.65533.Medborgare i humanitet midjan Rise Slim Fit Crop Jeans SZ 27 Blå USA eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator på 1100 Stella Mcbiltney ny Faux Fur fri Fur Tiger Printed låday Coat Top 36, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

herr Christmas Casual Turdown Collar Quality Deer Coat Knit bildigan tröja