SHEP LAMB SKIN, SHERPA, SHERLING, VEST, UNISEX ELLER WEherr, storLEK M L Hand gjort...
NWT 345 Jean Paul Gaulglidasr Palmer baddräkt 2 4 6 8 10

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

20376 Madison Squire kvinnor Jeans Pants Lucinda Retro båt ljusblå
Avenue Xtreme -Tek Copper Warm Springa Fall Winter Coat Outfit Storlek 30 32 NWT

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på Den gråa Haremdesigner -byxstorleken är tillverkad i AUSTRALIA BNWT. eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påny mink FUR Leopards avtryck w hood -fox trimmad Neiman Marcus storlek 8, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

Hermes One piece Bathing Suit MultiFärg Bain Gaëte NWT 590 Storlek 34 XXS