REALT FOX FUR TRIM HOODERAD CAFER RYMD RÖR RÖR CRAP PONCHO
Mjuk klänning från Prada.NWT Storlek Italiensk 38 US 2 Detaljhandel 2070 Pris 855

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

IVKO Geometriskt mönster bildigan NWT 260 sz 42 XL
DSKVkonstED Dress 956965 Beige M

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på gratis folk Mardi Gras Knip Maxi Dress Storlek Big NWT Såld ut eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påNWT Victoria's Secret Bikini Floral Halter 32DD 30DDD 2 Pc Stringa SEXY baddräkt, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

ADRIANO guldSCHMIED LEGING SUPER storLEK 32 NWT RETALAL 225.00